Nové benefity pre zamestnancov: zdravie, rodina aj kariéra

V roku 2016 sme boli malá rodinná firma. Dnes sídlime v moderných výrobných priestoroch a máme takmer 50 zamestnancov. Vieme, že práve oni – svedomití, zodpovední a neustále sa učiaci ľudia – poháňajú túto firmu vpred. Aby sme sa im odvďačili a vrátili im späť to, čo nám dávajú, vytvorili sme pre nich nový systém benefitov. 

STARÁME SA O ZDRAVIE 

Vyrábame výživové doplnky pre privátne značky, a preto vieme, aké dôležité je zdravie.

STRAVA

Zabezpečujeme stravu pre ľudí, ktorí u nás pracujú. Snažíme sa pritom pravidelne obmieňať ich jedálniček a zabezpečiť im tak pestrú a rozmanitú stravu, aby mali dostatok energie v práci aj mimo nej. 

NÁPOJE 

Milovníci kávy a čaju budú určite súhlasiť s tým, že šálka teplého nápoja dokáže spríjemniť ráno aj dobiť energiu počas dňa. Náš tím si preto môže kedykoľvek popri práci vychutnať bezplatnú kávu a čaj.

WELLNESS 

Po práci je dôležité aj vypnúť a dopriať si čas pre seba. Aby sme našich zamestnancov povzbudili k oddychu, pripravili sme pre nich mesačný príspevok na masáže a rehabilitácie v partnerskom rehabilitačnom centre.

Staráme sa o zdravie zamestnancov

RODINA JE NA PRVOM MIESTE 

Vznikli sme ako a stále sme rodinná firma, preto to u nás nie je len o teambuildingoch. Snažíme sa našim ľuďom pripomínať, že na nich myslíme aj pri dôležitých udalostiach v ich živote. 

SVADBA 

Aby si mohli naši zamestnanci ešte viac vychutnať túto výnimočnú udalosť, dostane od nás nevesta alebo ženích jednorazovú odmenu.

NARODENIE DIEŤATKA 

Príchod dieťatka na svet je, rovnako ako svadba, jedinečný okamih v živote každého z nás. Sami vieme, aká veľká životná zmena to je. Aby sa jej naši novopečení rodičia dokázali ľahšie prispôsobiť, dostanú od nás jednorazovú odmenu.

ŽIVOTNÉ JUBILEUM 

Zo životného jubilea sa tešíme spolu s oslávencom. Podľa dosiahnutých výsledkov hospodárenia spoločnosti môže vedenie rozhodnúť o odmene pri životnom jubileu 40, 50 a 60 rokov.

Rodina je na prvom mieste

BENEFITY AJ PRE KARIÉRU 

Za úspechom firmy sa skrýva tvrdá práca. Preto radi odmeníme ľudí za ich pracovné nasadenie aj to, čo urobia naviac. 

ODMENA ZA VÝKON 

Ak niekto odvedie mimoriadny pracovný výkon alebo výkon prinášajúci významný ekonomický úžitok spoločnosti, môže po schválení personálnym oddelením a vedením získať mimoriadnu odmenu.

VÝROČIE VO FIRME

Vážime si lojálnych zamestnancov, a preto ich odmeníme za 2 roky a 5, 10 aj 15 rokov, ktoré nasledujú plynule po sebe a ktoré odpracovali vo firme.

ODPORÚČANIE NOVÉHO ČLENA TÍMU  

Ak nám zamestnanci odporučia na otvorenú pozíciu kandidáta, s ktorým uzavrieme pracovnú zmluvu na hlavný pracovný pomer, dostane tento zamestnanec odmenu po uplynutí skúšobnej doby kandidáta.

Karierne benefity

Prečítajte si aj náš článok o tom, čo nám prinieslo presťahovanie do novej výrobnej haly v roku 2022.

Kontaktujte nás

Tešíme sa na spoluprácu s vami. Ak nás chcete kontaktovať, vyplňte kontaktný formulár alebo sa obráťte na nášho obchodného zástupcu.