3 výživové doplnky, ktoré by ste mali vyrábať v lete

Vieme, že teraz sa zákazníci viac sústredia na výber dokonalej destinácie pre svoju dovolenku než na nákup kapsúl či práškov. Dopyt po výživových doplnkoch však začne opäť narastať v septembri. Aj preto majitelia privátnych značiek vedia, že leto je ideálne obdobie na prípravu produktov na jeseň a zimu, kedy zákazníci hľadajú spôsoby, ako posilniť svoje zdravie. Tu sú tri kategórie výživových doplnkov, ktoré by ste mali vyrábať v lete:

1. VÝŽIVOVÉ DOPLNKY NA IMUNITU

Štúdia z roku 2022 od organizácie Food Supplements Europe a spoločnosti Ipsos ukázala, že tri najpopulárnejšie výživové doplnky v EÚ sú vitamín D (46 %), vitamín C (36 %) a magnézium (33 %). Ako viete, vitamín D a vitamín C sú spolu so zinkom známe výživové doplnky na podporu imunity. Chladnejšie počasie a blížiaca sa chrípková sezóna znamenajú, že spotrebitelia siahajú po výživových doplnkoch, ktoré môžu posilniť ich imunitný systém a pomôžu im ostať zdravými.

chlorella

2. ANTIOXIDANTY

V poslednom období zaznamenávame zvýšený záujem o výživové doplnky bohaté na antioxidanty. Ide napríklad o koreň macaashwagandhaspirulinachlorella a huba lion’s mane (koralove ježovitý). Prognózy trhu ukazujú, že produkty v tejto kategórii budú v nasledujúcich rokoch výrazne rásť. Viac informácií nájdete v našom článku.

spirulina

3. VÝŽIVOVÉ DOPLNKY NA ŠPECIÁLNE KAMPANE

Možno zvažujete spustiť predaj nového produktu pred Vianocami alebo plánujete výpredaj v rámci Black Friday. Tie dva dátumy sa vám možno zdajú byť daleko, ale z vlastnej skúsenosti vieme, že je dobré pripraviť vaše výživové doplnky v dostatočnom predstihu. Pomôže vám to vyhnúť sa nedostatku ingrediencií, neočakávaným oneskoreniam alebo iným problémom, ktoré by mohli vašu kampaň zničiť. Majitelia privátnych značiek, ktorí plánujú dopredu, si môžu byť istí, že ich výrobky budú pripravené včas. 

Aj keď si práve teraz vaši zákazníci užívajú horúce letné dni pri mori či jazere, my sme tu, aby sme vám pomohli s výživovými doplnkami na nadchádzajúcu sezónu. Ozvite sa nám, aby sme mohli zabezpečiť, že sa vaše výrobky dostanú k ľuďom v správny čas.

Kontaktovať

Kontaktujte nás

Tešíme sa na spoluprácu s vami. Ak nás chcete kontaktovať, vyplňte kontaktný formulár alebo sa obráťte na nášho obchodného zástupcu.