Private label: ako prebieha výroba výživových doplnkov pod privátnou značkou

Možno aj vy patríte k ľuďom, ktorí snívajú o vlastnej značke výživových doplnkov. Chcete motivovať zákazníkov k aktívnemu životnému štýlu, pomáhať im dosiahnuť fitness ciele či podporiť ich zdravie – dôvodov je veľa.  A možno si tiež myslíte, že získať vlastné produkty je príliš zdĺhavé a komplikované. Vďaka private label výrobe to tak vôbec nemusí byť.

Private label alebo privátna značka znamená, že produkty s vaším logom pre vás vyrobí iná firma a vy ich následne predávate. Takýto proces má mnoho výhod a u nás v GreenPharm zahŕňa tieto kroky:

1. VÝBER PRODUKTOV

Najskôr si vyberiete výživové doplnky, ktoré by ste chceli ponúkať zákazníkom. Okrem toho si zvolíte množstvo a obal. Vieme, že to môže byť náročné, preto vám radi poradíme s výberom tých správnych produktov pre rozbeh vašej značky. 

2. SCHVÁLENIE RECEPTÚRY 

Následne pripravíme receptúru vášho produktu a v prípade potreby vám zadarmo pošleme vzorky, aby ste ho mohli otestovať. Po schválení receptúry vám dodáme vzor etikety, zloženie a ďalšie texty, ktoré musia byť uvedené na obale. Na základe týchto informácií si pripravíte vlastnú značku produktov aj dizajn etikiet.

3. VÝROBA VÝŽIVOVÝCH DOPLNKOV 

Následne zadáme požiadavku do výroby, kde najskôr skontrolujeme dostupnosť surovín na sklade. Ak niektorá z ingrediencií chýba, objednáme ju u našich overených dodávateľov. V momente, keď máme všetko potrebné, začíname pripravovať vaše výživové doplnky.

Suroviny najskôr navážime a následne pripravíme zmes. Ak si napríklad zvolíte kolagén v prášku, všetky zložky vášho budúceho produktu sa zmiešajú a môžu naplniť do dóz. V prípade iných foriem výživových doplnkov sa zmes plní do kapsúl či použije na výrobu tabliet.

4. BALENIE VÝSLEDNÝCH PRODUKTOV 

V ďalšom kroku naplníme výživové doplnky do obalu, ktorý ste si zvolili pri objednávke. Dózy aj tuby sa zapečatia špeciálnym uzáverom, aby sme zabezpečili, že sa produkty dostanú k vašim zákazníkom v neporušenom stave.

Pridáme etiketu s vaším dizajnom a potrebnými informáciami, ako je napríklad zloženie či dávkovanie. Na záver putujú produkty do skladu, kde ich zabalíme do krabíc a naložíme na palety.

5. DORUČENIE K VÁM 

Keď sú produkty pripravené, môžete k nám poslať kuriéra, aby ich vyzdvihol. Je tu aj možnosť, kedy vám výživové doplnky pošleme my cez niektorého z našich partnerských prepravcov. 

Ako vidíte, pri výrobe výživových doplnkov je väčšina úkonov na nás. Vašou úlohou je len vybrať si produkty a pripraviť svoju značku. Radi by ste začali predávať vlastné produkty? Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme spraviť ten pomyselný prvý krok.

Kontaktujte nás

Tešíme sa na spoluprácu s vami. Ak nás chcete kontaktovať, vyplňte kontaktný formulár alebo sa obráťte na nášho obchodného zástupcu.