6 kritérií, ktoré vám pomôžu vybrať výrobcu pre svoju značku výživových doplnkov

Keď sa rozhodnete pre podnikanie v tejto oblasti, prichádza na rad kľúčové rozhodnutie: výber výrobcu. Ten dokáže byť náročný. Na trhu je nespočetné množstvo spoločností, ktoré sa zaoberajú výrobou výživových doplnkov pre privátne značky. O tom ste sa už možno sami presvedčili v momente, keď ste začali s vyhľadávaním. Existuje však niekoľko faktorov, na ktoré by ste sa mali pri výbere zamerať:

1. CERTIFIKÁTY 

Výrobca výživových doplnkov by mal mať certifikáty, ktoré budú garantovať kvalitu surovín, výrobného procesu aj produktov. Jedným z nich je napríklad Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov (HACCP), ktorého cieľom je zaistenie bezpečnosti potravín. Ak máte špecifické požiadavky, ako napríklad bio kvalita či žiadny obsah GMO, hľadajte na stránke výrobcu zodpovedajúce certifikáty.

2. RÝCHLOSŤ DODANIA 

Určite nechcete čakať pol alebo trištvrte roka na svoje výživové doplnky. Preto by mal byť výrobca schopný vyrobiť vaše produkty v relatívne krátkom čase. Rýchlosť dodania by, samozrejme, nemala ísť na úkor kvality.

3. MINIMÁLNE OBJEDNÁVACIE MNOŽSTVO 

Ak len začínate s predajom výživových doplnkov, je dôležité zvoliť si menšie množstvo produktov. Ešte totiž neviete, ako rýchlo ich predáte. Vyberte si preto výrobcu, ktorý vám dokáže dodať napríklad 500 či 1000 kusov produktu. 

4. ŠIROKÁ PONUKA PRODUKTOV

Zamerajte sa tiež na to, aby výrobca ponúkal rôzne kategórie výživových doplnkov. Keď bude vaša firma rásť a vy sa rozhodnete rozšíriť svoje portfólio produktov, výrobca vás v tom dokáže podporiť. V opačnom prípade by ste si museli znova hľadať nového obchodného partnera.

5. STABILITA DODÁVKY 

Ak má výrobca dlhodobých zmluvných dodávateľov, má zabezpečené stabilné dodávky surovín potrebných na výrobu produktov. Vďaka tomu vám dokáže vyrobiť a dodať výživové doplnky načas.

6. MOŽNOSŤ PRISPÔSOBENIA RECEPTÚRY 

Vaša značka výživových doplnkov je unikátna. Výrobca by preto mal ponúkať možnosť prispôsobenia ingrediencií či zmeny príchute výživových doplnkov, aby ste sa mohli odlíšiť od konkurencie. Zároveň by vám mal vedieť poradiť v tom, ktoré ingrediencie sa môžu kombinovať.

Výrobca, ktorý spĺňa tieto kritériá, bude serióznym obchodným partnerom. Ak ste pripravený začať s podnikaním v oblasti výživových doplnkov, v spoločnosti GreenPharm sme tu pre vás. Radi odporučíme produkty pre vašu značku, pošleme vám vzorky a dodáme výživové doplnky, ktoré budú pripravené na predaj. Stačí, ak vyplníte kontaktný formulár a my sa vám ozveme.

Kontaktujte nás

Tešíme sa na spoluprácu s vami. Ak nás chcete kontaktovať, vyplňte kontaktný formulár alebo sa obráťte na nášho obchodného zástupcu.