Nová hala nám pomôže zefektívniť výrobu výživových doplnkov

Minulý rok sme oslávili 5. výročie spustenia výroby výživových doplnkov pre privátne značky, teraz nám pribudol vo firme ďalší míľnik. Presťahovanie do nových priestorov v blízkosti košického letiska bude prínosom nielen pre nás, ale aj našich zákazníkov. 

Nové priestory majú celkovú rozlohu 2600 m² a zahŕňajú sklad s kapacitou 1200 paliet, čo je 3-násobne väčšia kapacita, ako sme mali doteraz. Hlavnými dôvodmi pre sťahovanie bola logistika a potreba väčších skladových priestorov, keďže v pôvodných priestoroch sme využívali 100 % kapacity skladu. Tu momentálne zapĺňame tretinu a vďaka tomu máme priestor na ďalší rozvoj.

Príprava nového skladu

Príprava nového skladu

ZLEPŠENIE NA VŠETKÝCH ÚROVNIACH VÝROBY

Pre firmu znamená nová hala zefektívnenie interných procesov. Dokážeme zlepšiť manipuláciu s tovarom, keďže výrobu výživových doplnkov aj sklad máme pod jednou strechou. Doteraz sme suroviny a produkty presúvali medzi viacerými budovami, čo nebolo optimálne z hľadiska logistiky. 

 Zároveň získame lepší prehľad o všetkých stupňoch výroby – od surovín až po finálny produkt. Ten zaistí aj to, že bude práca efektívnejšie rozdelená medzi našich zamestnancov. Tí majú zároveň k dispozícii nové šatne a priestory na oddych, čo znamená krajšie pracovné prostredie.

Jeden zo strojov v novej výrobnej hale

Jeden zo strojov v novej výrobnej hale

KVALITA A RÝCHLOSŤ PRE MAJITEĽOV PRIVÁTNYCH ZNAČIEK 

Vďaka väčším priestorom dokážeme zvýšiť kapacitu výroby. S novou miešačkou na práškové zmesi vieme pripraviť 6-násobne viac produktu. Investovali sme aj do stroja na balenie jednorazových dávok, ktorý nám pomôže zvýšiť kvalitu obalov.

Zároveň by sa to malo prejaviť v zrýchlení procesu výroby výživových doplnkov. Väčší dohľad nad celým procesom a centralizácia zodpovednosti by zas mali priniesť zvýšenie kvality produktov. 

V najbližšom čase plánujeme posilniť tím administratívy, aby sme dokázali efektívnejšie reagovať na dopyty našich zákazníkov. Do budúcnosti plánujeme ďalšie projekty, čím sa vytvára potenciál na rozširovanie tímu. Sami sme zvedaví na to, čo nám prinesie nová etapa v rozvoji firmy.

Kontaktujte nás

Tešíme sa na spoluprácu s vami. Ak nás chcete kontaktovať, vyplňte kontaktný formulár alebo sa obráťte na nášho obchodného zástupcu.